Певицата Кристина Димитрова навърши преди дни 59 и направи емоционално

...
Певицата Кристина Димитрова навърши преди дни 59 и направи емоционално
Коментари Харесай

Кристина Димитрова: Врачка ми предсказа, че ще загубя дете!

Певицата Кристина Димитрова навърши преди дни 59 и направи прочувствено самопризнание. Изпълнителката не крие, че е суеверна и избра да отсрочи огромния ваучър за следващата година, когато ще навърши 60, научи HotArena.

Певицата признава, че е прекарала едно прелестно лято, по време на което се е справила с един от страховете си. Сега се бори да се оправи и с друг—да се отърси от суеверията и вярата в гадателки и ясновидци.

„ Тази година бяхме в Лисабон. С Васил сме дружно от 12 години. С единия си боязън да хвърча със аероплан се преборих, в този момент остана другият—да нямам доверие във врачки ”, споделя певицата пред „ България през днешния ден ”.

Убеждението й, че врачките в действителност умеят да предсказват се заражда през 1990 година, откакто губи дете по време на турне в Алжир. Това се случило, откакто гадателка й предсказала с безспорна акуратност драмата.

За страдание, да открие същинска врачка измежду измамничките станало все по-трудно и в последно време певицата е напряко разочарована.

„ Това ме промени и почнах да имам вяра. После обаче нещата се трансформираха ”, споделя Кристина към днешна дата. Все отново изпълнителката е родила по-късно и второто си дете  - крепко момче.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР