Певицата, която завладя сцената на конкурса за песен през 2019-та

...
Певицата, която завладя сцената на конкурса за песен през 2019-та
Коментари Харесай

Сърпухи Саркисян – арменският глас на Евровизия“ пее във Варна

 Певицата, която завладя сцената на състезанието за ария през 2019-та година е подготвена да посрещне феновете на качествената музика на 06 март в зала 1 на Фестивален и конгресен център във Варна.

Концертът е по самодейност на Общоарменски благотворителен съюз " Парекордзаган “ Варна, със специфичното присъединяване на AGBU Chamber Orchestra Varna и е с вход свободен. 

24-годишната Сърпухи Саркисян е една от младите очаквания на Армения в музикалното изкуство. Зад гърба си има към този момент сполучливи участия на някои от международните издания на музикални шоу стратегии като " X Factor Armenia “, " The Voice Ukraine “ и " Евровизия “. Сърпухи стартира своята кариера още преди 10 години, когато изнася концерти дружно с групата, на която е солист. Фокусирайки се основно върху одобрените стандарти в пеенето на джаз, соул, R&B, както и в актуалния поп, младата изпълнителка придобива доста скоростно известност.

Сърпухи е деен участник на музикални фестивали, телевизионни стратегии и обществени събития. С течение на времето тя стартира да развива собствен личен живописен жанр, въодушевен от разнопосочни музикални въздействия. Нейните осъществявания са повлияни от именити и типичен вокалисти като Арета Франклин, Ета Джеймс, Ела Фицджералд, до соул и R&B въздействия на реализатори като Стиви Уондър, Рей Чарлз и Майкъл Джексън.

През 2018-та година Сърпухи взе участие на международното шоу " The Voice Ukraine “, където стига до край. През 2019-та година показва Армения в " Евровизия “, след което се утвърждава към този момент като един от най-популярните актьори на днешната музикална сцена.

Ценителите на хубавата музика ще имат опция да чуят Сърпухи Саркисян на 6-ти март от 19:00 ч. в Зала 1 на Фестивален и конгресен център. По традиция, концертите на Общоарменския Благотворителен съюз " Парекордзаган “ се организират със специфичното присъединяване на AGBU Chamber Orchestra Varna, под палката на маестро Левон Манукян и солисти Даниел Желев (ударни), Иво Дуков (пиано), Христо Нейчев (китара).
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР