Певицата, която се отказа от музиката преди 10 години, срази

...
Певицата, която се отказа от музиката преди 10 години, срази
Коментари Харесай

Лейди Би нямала пари дори за хляб

Певицата, която се отхвърли от музиката преди 10 години, съкруши с гласище „ Гласът на България ”
Бойка Щерева, позната в шоусредите като Лейди Би, провокира същински възторг с появяването си на сцената на „ Гласът на България ”. Журито на музикалното риалити онемя пред осъществяването й. Това бе своеобразното завръщане на Лейди Би, която в последните 10 години изчезна от сцената.

Певицата с мощен глас роди дете, а сега работи като преподавател по пеене. Въпреки удивителните си благоприятни условия като певица, Лейди Би в никакъв случай не стана огромна звезд а, защото няма връзки и финансови благоприятни условия. Като реализатор тя няма работа и даже й се е случвало да няма пари да си купи самун и мляко. Отчаяна от обстановката в родния шоубизнес, тя взема решение да се отдръпна. Сега обаче е решила да опитва още веднъж да съживи кариерата си и да подсети какъв впечатляващ глас на международно равнище има.

„ Да почнем ли да се бием за теб или ти идваш единствено да ни изненадаш? ", попита наивно Дара, а откакто Миро отиде при Бойка и я прегърна, младата й колежка съобщи: „ Ще летят обувки! Миро, внимавай! ” Емоционалната дива от Пазарджик беше объркана към кой треньор да се причисли, като по-късно в „ Преди обед ” изясни, че сърцето й е казвало Мария Илиева, а разсъдъкът Миро, при който в действителност се причисли. „ Бойка Щерева е един от най-големите гласове, които съм срещал през годините ”, съобщи дуетната половинка на „ Каризма ”.

Някои фенове обаче укоряват присъединяване й в предаването, защото е към този момент познато име на музикалната сцена у нас. Други пък я опазиха, тъй като това е „ Гласът на България ”, а не „ Новият млад глас на България ”. Почти във всички страни където го има това шоу, се явяват към този момент построени реализатори, показват осведомени.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР