Певицата Кичка Бодурова и актьорът Веселин Плачков висят с пари

...
Певицата Кичка Бодурова и актьорът Веселин Плачков висят с пари
Коментари Харесай

Кичка Бодурова, Азис и Веселин Плачков висят с пари за здраве! Вижте от кога не са си плащали осигуровките

Певицата Кичка Бодурова и артистът Веселин Плачков висят с пари за здраве, разбра HotArena.

Проучване демонстрира, че родни звезди всеобщо са със спрени здравно-осигурителни права. Кичка Бодурова обаче е рекордьор, защото виси със здравни вноски за 50 месеца – изпълнителката свети на алено от октомври 2014 година. До тази пролет тя е правила заплащания единствено за 5 месеца сред 2015 и 2016 година Запознати разясняват, че Кичка се обезпечава в Америка, откъдето чака пенсия в долари.

Веселин Плачков също е без достъп до здравната ни система. Актьорът би трябвало да разчита на дълголетния си плевенски корен, с цел да не боледува, тъй като дължи суми за цели 30 месеца. Докато е снимал кино лентата за Дякон Левски, Плачков е плащал постоянно, само че след това е дръпнал ръчката, писа „ Телеграф “.

Фолкиконата Азис също си цака за всяко вървене при чичо лекар, защото е дебитор на здравната каса. Той е занемарил своите данъчни отговорности, а до момента е натрупал задължения за 37 месеца.

Апетитната плеймейтка Ася Капчикова не се е осигурявала за два месеца – април и май. Ако се забави с още един месец, тя ще загуби правото на гратис лекуване.

Сред отличниците по здравноосигурителен статус се оказват актьорите от докторския сериал „ Откраднат живот “. В зелено светят здравните статуси на Юлиан Вергов и на Владимир Пенев .
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР