Певицата Кейти Пери заяви, че се чувства жертва на социалните

...
Певицата Кейти Пери заяви, че се чувства жертва на социалните
Коментари Харесай


Певицата Кейти Пери заяви, че се чувства жертва на социалните медии поради натиска на об

Певицата Кейти Пери съобщи, че се усеща жертва на обществените медии заради натиска на обществото да споделя всяко нейно деяние в интернет пространството.

Певицата твърди, че Instagram и Twitter са доказателство за „ упадъка на цивилизацията “.

Пери има над 68 милиона почитатели в Instagram и над 108 милиона в Twitter, само че сподели, че напълно скоро ще спре да документира целия си живот.

„ Трудно ми е, тъй като избирам да не се интересувам от това и просто да пребивавам живота си. Купуваме облекла и артикули, позираме по избран метод или отиваме на някое събитие, единствено с цел да създадем съвършената фотография, а това не е добре за нас като общество. Ако би трябвало да съм прекомерно почтена, мисля, че обществените мрежи са упадъкът на цивилизацията “, сподели Пери.

Певицата насърчи почитателите да не се интересуват толкоз доста от обществените мрежи и вместо това да стартират да живеят живота си.

33-годишната изпълнителка на Hey Hey Hey сподели, че се пробва да откри равновесие относно това, което разгласява онлайн, тъй като е тъкмо толкоз сензитивна към натиска, който ѝ се постанова, колкото всички останали звезди.

Пери не е първата звезда с доста почитатели, която приказва за тази трежест. Селена Гомес, Джъстин Бийбър и Ед Шийрън също приказваха за сериозното напрежение, което задължителното наличие в обществените мрежи внася в живота си.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР