Певицата Кейти Пери е категорична, че най-големият ѝ успех е

...
Певицата Кейти Пери е категорична, че най-големият ѝ успех е
Коментари Харесай

Кейти Пери: Сърцето ми вече е пълно

Певицата Кейти Пери е безапелационна, че най-големият ѝ триумф е майчинството. Сред редица шлагери, които са стигали първо място в музикалните ранглисти, позиция измежду съдиите в " American Idol " и лично шоу в Лас Вегас, Кейти разгласи, че за нея най-важно е да бъде родител, написа life.dir.bg.

Пред списание " People " тя показа за раждането на щерка си Дейзи и по какъв начин това е трансформирало гледната ѝ точка за живота и славата. Кейти има дъщеричка от годеника ѝ, артиста Орландо Блум, като дребната принцеса е единствено на 14 месеца.

" Това е най-хубавото нещо на света, напълно трансформира играта. Най-накрая сърцето ми е цялостно ", съобщи Кейти Пери пред " People ". Певицата добави, че за нея сега е приоритет да прекарва допустимо най-вече време с щерка си, а като няма професионални задължения се старае да си стои у дома, с цел да не изпусне нито един значим миг от развиването на Дейзи.

Този един час или два от седене, играене, правейки се, че пием чай - основава толкоз голямо поле за тяхното въображение. Хубаво е човек да остави телефона и да натисне пауза на живота си, с цел да се наслаждения на тези моменти. Това ме кара да се усещам щастлива ", прибавя певицата.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР