Певицата Катя Близнакова е тясно свързана с подземния свят и

...
Певицата Катя Близнакова е тясно свързана с подземния свят и
Коментари Харесай

Само в ШОУ! Катя Близнакова в тесни връзки с ВИС 1

Певицата Катя Близнакова е тясно обвързвана с подземния свят и мутрите от 90-те. Не единствено, че била една от обичаните им певици, само че с огромна част от тях е учила в Кюстендил. Познава неприятните момчета още от детските си години и това й е пособие през годините да няма проблеми с групировки от ъндърграунда. Пълна е с история от това време, които пази в загадка. От „ ШОУ “ обаче успяхме да разберем огромна част от живота й по това време, по какъв начин е схванала кои са ВИС 1 и кой е шефът им, какви проблеми е имала с Карамански и какво я свързва с Васил Илиев. „ За мое благополучие тогава нямаше доста настоящи певици като в този момент. „ Лиляно моме “ беше на границата на това, което хората от ъндърграунда харесваха. Много ме каниха да им пея, защото множеството от тях са ми даже съученици “, признава чаровната Катя.

Тя скандализира с признанието, че в тези години било авторитет да се познаваш с тези момчета. Дори съжалява, че не са живи в този момент. „ Независимо от бизнеса, който са правили, те подкрепяха изкуството. Винаги е било работа против пари. Имаха почит към изпълнителите, дори в множеството случаи ни викаха да пеем, а те се забавляваха в някой ъгъл на заведението. Изключвам Крушата (Стефан Мирославов – б.а.), който обичаше показността. Откакто той умря, никой не ме е канил в Троян и Ловеч, тъй като на хората им беше втръснало. Той беше споделил, че

няма да има
рекет по
заведенията

ако пеят Катя Близнакова и Георги Христов. С него се редувахме “, разкрива още постоянно усмихнатата певица.

Научила какво е ВИС 1 по доста чудноват метод. Била поканена да пее в заведение в София, само че й споделили да не се качва на втория етаж, тъй като чествали някакви мутри. Тогава тя видяла по стълбите да слиза Васил Илиев, облечен с спортен екип. Двамата се познават от учебното заведение в Кюстендил. Импулсивната Катя незабавно го попитала какво прави там и не го ли е боязън от мутрите, които вилнеят на горния етаж. Той й дал отговор много притеснително, че не се опасява. „ После ми споделиха да се кача горе и да поздравя шефа. Качвам се аз и виждам на масата Васко. Отивам при него и на уше го запитвам кой е шефът… От къде да знам, че това момче е някаква мутра! Аз го знам като някаква олимпийска вяра “, споделя, смеейки се русокоската.



„ Проблеми с кюстендилската ВИС 1 не съм имала в никакъв случай, тъй като се познаваме от възпитаници. Винаги съм чувствала поддръжка от тях. Но пък съм виждала Крокодила на едно от участията ми, пристигна треперещ да ми заплати, тъй като нямало да стои да ме слуша.

Цялата му ръка
беше в кръв

и го питах какво е станало, а той с възприятие за комизъм ми отговори: „ Един другар кла петел и му помагах “. Оказа се, че са се били, разчиствали си петролни сметки, до момента в който съм пяла “, спомня си изпълнителката на неостаряващия шлагер „ Лиляно моме “.

Васил Илиев се шегувал с някогашния й брачен партньор, че в случай че се е родила мъж, то сигурно е щяла да стане началник на формация. Описвал я като доста луда и не се оставяла да бъде манипулирана.
С висаджиите може да не е имала проблеми, само че с различен човек от тези среди е претърпяла нещо кошмарно. Била в заведението на нейна другарка в столичния квартал „ Изток “. Същата вечер нахлул и Иво Карамански и незабавно я фокусирал на една от масите. Дръпнал един стол и седнал при нея, след което я обсипал с неприлични оферти. „ Беше ужасно. На другия ден хванах бронхопневмония, тъй като ме държа вън на студа цели три часа. Искаше да се кача с него в колата. Накрая малко изтрезня и изиска да го целуна по бузата. Даде ми мъжка дума, че по-късно ме пуска и съблюдава обещанието си, той държеше на достойнството. Като се прибрах у дома, чаках бомби и атентати, да не се събудя на сутринта. На другия ден ми се извини с голям букет цветя и кутия бонбони. Оттогава не съм го виждала този човек “ с смут споделя тя.

Покрай Васил Илиев се срещнала и с брат му Георги. От негова страна постоянно е усещала почит и тил. Последно му пяла в едно заведение две седмици преди да го убият. Пяла му „ Слънцето в очите ми смъкна “. Засекли се инцидентно тогава в столичния клуб, където тя била поканена на рожден ден на Сашка Васева.
Въпреки всичко съжалява, че избиха спонсорите на музиката и в този момент не могат изпълнителите да си създадат хубави клипове. „ По-друго е за артистите от нашето потомство. Тогава за един месец работа умерено можеше да си купиш един прекрасен автомобил, за една година – апартамент. Аз вложих всичко в очите си – обиколих света. Събирам другари и живеем бохемски, тъй като нищо няма да отнесем на оня свят “, безапелационна е Близнакова. Смъртта на Люси Захариева я унищожава
„ Странно е, само че към този момент даже и неприятните неща, които са ми се случвали, не ги одобрявам като покруса. Всичко това е като част от една картина с тъмни и светли тонове. Безспорно загубата на моята другарка Люси Захариева е най-големият удар, който понесох. Опитвам се да имам вяра, че тя е на по-красиво място, само че ми липсва. Двете бяхме извънредно близки. Понякога я сънувам, след това отивам на гроба й, различен път беседваме насън. Винаги е като жива, лъчезарна и ведра. Убедена съм, че е ангел. Просто е още един ангел, от тези, които бдят над хората и ги закрилят в тежки моменти. Понякога нещо ме обзема и започвам да й обричам стихове. Най-щастливият миг е срещата с мъжа до мен, с моя принц и бих споделила земен ангел страж “, споделя Катя Близнакова.
Подготви Красимир КРАСИМИРОВ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР