Певицата Камелия Воче е станала продавачка на пазара, разкри издателят

...
Певицата Камелия Воче е станала продавачка на пазара, разкри издателят
Коментари Харесай

Прекратиха делото срещу Камелия Воче за готварската й книга и дължимите суми по нея на екипа! Издателят завежда ново

Певицата Камелия Воче е станала продавачка на пазара, разкри издателят Валентин Василев, който я съди за готварската й книга, разбра HotArena.

Тя му дължи 15 бона за производството й, които не връща от няколко години и по тази причина се е принудил да си ги търси по правосъден път.

Като разбра, че съм й завел дело, ми се обади и си взе всичките книги да си ги продава, с цел да събере парите, които ми дължи. Миналата година минах през пазара в „ Красно село “ и видях, че си е направила магазин – създава и продава паста. Влязох да й кажа „ здравей “, а тя се смути и не знаеше по какъв начин да реагира. Искаше да ме почерпи, само че й споделих, че не съм пристигнал да хапвам “, описа Василев пред „ Телеграф “.

Той споделя още, че негови другари му се смеели, като разбрали, че се е хванал с нея.

Чувал съм, че и от други хора е взимала пари и не е прибирала. За Божидар Искренов – Гибона са ми казвали, че е постъпила с него по същия метод “, прибавя още издателят.

Василев е научил, че делото у против Воче е прекъснато на последното съвещание поради отсъствието на ищеца. В последна сметка Валентин е изумен от решението, само че твърди, че ще заведе ново дело, защото дължимата сума от Камелия е за 22-ма души, които са се трудили по книгата й.

Василев счита, че Камелия живее с мисълта, че тематиката за нея е завършена и че ще се измъкне, без да се издължи.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР