Певицата Кали успя да изпоти празнуващи абитуриенти в столичен клуб.

...
Певицата Кали успя да изпоти празнуващи абитуриенти в столичен клуб.
Коментари Харесай

Кали вдигна настроенито на абитуриенти СНИМКА

Певицата Кали съумя да изпоти празнуващи зрелостници в столичен клуб. Причината за тяхното неспокойствие не беше завършването на междинното си обучение, а визията на чалга дивата.

43-годишната певица се появи с черна рокля, която в долната част бе проздрачна. Очевидци описват, че при всяко нейно придвижване тоалетът й се вдигал нагоре и се откривала прелюбопитна панорама за одеве приключилите дванайсетокласници.

Оказа се, че въпреки и на тези години тя към момента може да буди интерес измежду младежите. Кали постоянно е успявала да се нагодини съгласно желанията на публиката и не инцидентно съумя да се задържи на върха толкоз години. Като огромен плюс нейни почитатели акцентират това, че бързо троши ледовете сред реализатор и аудитория и със земно държание кара всеки да се усеща специфичен.



Кали е една от дребното в сектора, която остана вярна на себе си и продължава настойчиво да пее онлайн по време на участията си. От известно време с нея пътуват и двама музиканти, които свирят тоталните й шлагери безусловно онлайн. Тя неведнъж е заявявала, че е срещу плейбека и няма да лъже по този метод своята аудитория.

Явно обаче е решила да заложи на по-секси дрехи, гледайки своите колежки по какъв начин се събличат и какъв огромен триумф им носи това, написа show.blitz.bg.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР