Певицата Кали е убедена, че боят възпитава и затова не

...
Певицата Кали е убедена, че боят възпитава и затова не
Коментари Харесай

Кали шокира:Боят възпитава

Певицата Кали е уверена, че боят възпитава и по тази причина не се тормозила да го ползва върху синовете си. Най-много плесници изял най-големия наследник Жоро, само че и междинният Марк опитал от тях. Третото й дете обаче минало без този учебен способ, тъй като било доста чинно и ученолюбиво. Тя не се тормози да признае, че има вяра в силата на багра и без терзания признава, че е шамарила наследниците си с каквото й попадне на разположение.

В изявление за предаването „ Преди обед “ тя призна още, че ковидът донесъл изгоди, най-много за природата с приземяването на самолетите и изчистването на околната среда. В персонален проект била удовлетворена, че й останало доста време с децата, с цел да ги следи по какъв начин учат. Марк, който в този момент ще бъде пети клас, не търпял да му споделят какво да прави и не харесвал доста учебното заведение. Той бил в математическа паралелка и майка му призна, че нищо не схваща от материята. Големият й наследник Жоро приключил колеж у нас, рисувал и пишел рап, само че също не обичал да учи и в Лондон схванал, че няма по какъв начин да успее без диплом.

В момента той работи в строителството във Англия и влачи тухли и бетон по новите здания. Младежът се научил да готви даже по-добре от майка си, похвали се Кали. Младият мъж разчувствал родителката си, като преди броени дни пратил букет с картичка, с цел да й благодари, че тъкмо тя е негова майка. Тя продължава стремително образованието си като борсов медиатор, тъй като счита, че към този момент е прекомерно стара да пее по сцените по гащи.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР