Певицата Жана Бергендорф се изплащи от композиторката Вида Пиронкова и

...
Певицата Жана Бергендорф се изплащи от композиторката Вида Пиронкова и
Коментари Харесай

Защо Жана Бергендорф се изплаши от Вида Пиронкова?

Певицата Жана Бергендорф се изплащи от композиторката Вида Пиронкова и пропусна телевизионно присъединяване. В "Тази заран " през днешния ден гостува част от музикантите от групата Equinox, която ще ни показа тази година на "Евровизия ". Липсата на лицето на плана - Бергендорф, направи блестящо усещане, само че имаше своето подмолно пояснение.

Оказа се, че в предаването от началото на седмицата, основен коментатор е Вида Пиронкова, с която Жана има спор точно около кастингът за "Евровизия ". Както HotNews наскоро писа, дъщерята на художника Енчо Пиронков притегли за собствен план певицата от X-Factor, като концепцията й беше с него да покори международният песенен конкурс. За страдание тя претърпя неуспех, защото композицията й бе отхвърлена за победа. В същото време обаче Бергендорф се оказа част от различен план за "Евровизия ", с който в последна сметка ще се яви на фестивала в Лисабон. Методът й на дейности бе избран от Пиронкова като "двойна игра " и "предателство ".



Именно поради назрялия скандал сред двете, ексцентричната изпълнителка избра да пропусне присъединяване си в обедния блок на бТВ. Зрителите останаха много учудени от неналичието на Жана, тъй като в групата Equinox, тя е единственото разпознаваемо лице. Запознати обаче разкриха, че неналичието й си има причина и това е да не се засече с устатата Вида, която много сосно я подреди в обществените мрежи и изявленията.

По време на присъединяване им в "Преди обед " се разбра, че тази година в кастинга "на мрачно " е взела участие и Рут Колева. Тя имала два плана, само че и те били отхвърлени по сходство на този на Пиронкова. Един от спряганите любимци беше и песента на Дара, която съгласно хора, които са я слушали била много положително попадение за песенния конкурс, само че уви не получила поддръжката на журито.

Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР