Певицата Жана Бергендорф отслабнала драстично с... ходене. Изпълнителката ходела пеша

...
Певицата Жана Бергендорф отслабнала драстично с... ходене. Изпълнителката ходела пеша
Коментари Харесай

Жана Бергендорф тежала 110 кг., свалила ги с...

Певицата Жана Бергендорф отслабнала фрапантно с... вървене. Изпълнителката ходела пешком по 40 минути дневно, преди да се яви в музикалното риалити Х Фактор. Звездата намерено споделя за проблемите си с тежестта още тогава.

Преди да взе участие в надпреварата тежала солидните 110 кг. Но тъй като нямала пари, пестяла от таксита и градски превоз с вървене пешком до старческия дом, където била настанена баба ѝ, написа „ Телеграф”.

„ Свалих килограми, тъй като тогава доста ходех пеш. Пестях пари и не използвах нито таксита, нито градски превоз. Най-дългия ми преход беше от кв. Дървеница до Люлин. Баба ми беше настанена в старешки дом и аз ходех да я виждам. Изчислявала съм, че това разстояние съм го взимала за 40 минути”, споделя самата Бергендорф в изявление за БГ радио.

Певицата разкрива, че това е бил един от най-трудните интервали в живота ѝ. На въпроса кой е героят на живота ѝ, тя е безапелационна, че това е синът ѝ.

„ Той постоянно ме избавя. Като ме гушне и като ми каже „ Обичам те, мамо” и ме избавя от всевъзможни неприятни мисли”, разкрива голямата обич към сина си Жана.

В момента тя работи старателно върху музикалната си кариера и даже ще записва дует с финландската представителка на "Евровизия " тази година Сара Алто.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР