Певицата Жана Бергендорф и актьорът Станимир Гъмов се оказаха опасно

...
Певицата Жана Бергендорф и актьорът Станимир Гъмов се оказаха опасно
Коментари Харесай

Жана Бергендорф и Гъмов крият секс афера

Певицата Жана Бергендорф и артистът Станимир Гъмов се оказаха рисково близки в последните месеци. Двамата са засичани дружно в късните часове и това породи подозрения за тяхната връзка, научи HotNews. В реалност обаче става въпрос единствено за полови връзки, настояват доближени до изпълнителката на "Самурай ".

"Играят го приятелчета, само че нещата стигат и по-далеч. Но не повече от скотски удоволствия ", разяснява източника ни. Двамата си допаднали освен като фенове на чашката, само че и по темперамент, все пак не желали съществено обвързване, а единствено развлечение понякога. "Биха били хубава двойка, само че за какво се въздържат от по-сериозни усеща - необяснимо. Ето в този момент на 14 февруари вместо да са дружно, ще би трябвало да самуват ", загрижени са хора от обкръжението им.



Стан Гъмов се котира като сериозен плейбой в шоусредите ни. Преди години необятно коментирана бе аферата му с фолк звездата Преслава. Макар двамата да отричаха краткотрайната си връзка, те са имали повече от другарство. Още когато заралията стартира да се котира в телевизионните среди, се шушукаше и за джиджи биджи сред него и актрисата Стефания Колева.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР