Певицата и телевизионна водеща Алекс Раева посрещна 40-ия си рожден

...
Певицата и телевизионна водеща Алекс Раева посрещна 40-ия си рожден
Коментари Харесай

Алекс Раева откровена за криза на средната възраст - slava.bg

Певицата и телевизионна водеща Алекс Раева посрещна 40-ия си рожден ден с възприятие за комизъм. Това стана ясно, откакто панелистката от сегашния сезон на „ Маскираният артист “, честити сама на себе си празника в обществените мрежи.

На фрагмента към обявата тя театралничи в кожен тоалет и разкри, че точно с подобен подарък тя се е зарадвала точно на рождения си ден.

„ Кризата на междинната възраст се преборва най-добре с рокерско кожено яке! Между другото, на 40г. не е толкоз неприятно... един мъж, с който ви е необходим единствено взор, с цел да се разберете, две протегнати ръце постоянно търсещи любовта ти, правилни другари и към момента онази полуда от двайсетте “, безапелационна е Раева.

Феновете побързаха да я залеят с честитки и похвали. „ Изглеждате ужасно! Пожелавам Ви постоянно да сте обичана и обгрижвана, да имате незабравими моменти с обичаните ви хора! Весел празник “ и „ Страхотна, умна, красива, уверена дама! Дано по-често Ви виждаме на екрана “ гласят единствено част от техните мнения.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР