Певицата и съдружникът й са обвинени в източване на евросредстваСъдът

...
Певицата и съдружникът й са обвинени в източване на евросредстваСъдът
Коментари Харесай

Съдът решава за ЛиЛана, тя говори от килията

Певицата и съдружникът й са упрекнати в източване на евросредства
Съдът взема решение дали да остави в ареста певицата ЛиЛана. Лиляна Деянова и  съдружникът й в IT компанията " НоваНор " - Мартин Димитров, са упрекнати в източване на евросредства.

ВИЖ ОЩЕ: Ето какво желал да направи Васил Божков с ЛиЛана

Братът на ЛиЛана - Александър Деянов - Скилър, е на независимост против гаранция от 100 хиляди лв.. От прокуратурата са изменили обвиняването на певицата  в по-тежко, само че на този стадий не е ясно какво е то.

ВИЖ ОЩЕ: ЛиЛана в ареста, брат й-на независимост против 100 бона

При обски на офиси на компании, свързани с ЛиЛана и Димитров, беше конфискуван куфар с техника. Експертиза ще потвърждава дали тя е била за подслушване. Днешното правосъдно решение ще бъде дефинитивно.

Междувременно през вчерашния ден ЛиЛана проговори от килията. В запис, изработен в предварителния арест на софийския затвор, ЛиЛана твърди, че офанзивата против нея идвала поради " дързостта да се изправи против корупцията в тол системата и в Пътна полиция ". По думите й, тя и съдружникът й - Мартин Димитров, се завърнали в България, с цел да основат артикули, които да създадат света по-добър.

ЛиЛана припомня, че през 2018 година са били наградени от президента Радев поради приноса им в основаването на приложение за подаване на сигнали за нередности. В изказването на певицата се споделя още, че със съдружника си са пуснали сигнал до прокуратурата за обири на пари от винетки.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР