Певицата и милионерът също пострадаха и бяха откарани в болницата,

...
Певицата и милионерът също пострадаха и бяха откарани в болницата,
Коментари Харесай

Трагедията Никога Не Идва Сама. Разтърсващи Новини За Любимата На Феди Башур Деспина. Страшно Е

Певицата и милионерът също пострадаха и бяха откарани в болничното заведение, само че се отърваха с по-леки пострадвания.

Най-много пострада младежът. Момчето изпадна в кома и след това излезе от нея. Но макар напъните на лекарите, той не съумя да се пребори за живота си.

Смъртта на Феди Башур потопи фамилията му в тъга и тъга. Заради траура поп фолк дивата Емилия отхвърли участията си за неопределен срок. Бащата и роднините на Феди показаха голямата си болежка в обществените мрежи.

Любимата на Феди – Деспина също е неутешима. Безмерната им обич е била трогателна панорама.

Днес те не знаят по какъв начин да утешат красивата студентка от Съединени американски щати, където двамата с Феди следваха. Прелестната гъркиня се е затворила в себе си и единствените й мнения са свързани с предишното й и с нейния Феди Башур.

„ Той ще остане постоянно в сърцето ми, бяхме сродни души “, повтаряла постоянно тя.

Родителите на девойката също са в суматоха. В момента тя би трябвало да се концентрира върху образованието си, тъй като момичето следва в влиятелен университет в Америка.

Тя учи за бизнесмен и следването й може да се провали, в случай че не се яви на изпитите.

„ Няма мощ на света, която да накара Деспина да загърби Феди и да гледа напред. Прекалено рано е, двамата се обичаха като по филмите, пътуваха в чужбина, бяха просто едни щастливи младежи ”, мощно обезпокоени са близки до фамилията й.
Tags: ОЩЕ КЛЮКИИЗВЕСТНИ ЛИЧНОСТИИНТРИГИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР