Певицата и актьорът, изиграл Васил Левски, се изнесоха от къщата

...
Певицата и актьорът, изиграл Васил Левски, се изнесоха от къщата
Коментари Харесай

Мариана Попова и Плачков избягаха от село, пръскат хонорара от брадъра из магазините в София

Певицата и артистът, изиграл Васил Левски, се изнесоха от къщата си край Казанлък. От няколко месеца двойката населява дом в центъра на столицата.

Още преди да роди рожбата си Екатерина, певицата реши, че е по-добре да отглежда бебето си в София, където лечебните заведения работят непрекъснато. Затова Плачков и изгората му бързо събират целия си багаж и се местят в чисто ново жилище. В уютния дом на Попова и Плачков има всички нужни условия за развъждането на дребната Екатерина, която е второ дете и за двамата. От предни връзки Мариана има дете на име Мария-Магдалена. Звездата от " Дамасцена " е баща на прелестната Андрея.

" Опитахме да живеем край Казанлък, само че си даваме сметка, че е доста мъчно да живееш на село, тъй като там няма добра инфраструктура, няма лечебни заведения, не е уредено. По време на бременността направих доста тежка бъбречна рецесия и тогава осъзнахме, че ни трябват два часа, с цел да стигнем до София ", признава Мариана Попова. Студените дни въобще не плашат Плачков и неговата обичана. Те излязоха в скованата от лед София, с цел да пазарят и да свършат някоя друга задачка.

Грижите за новороденото бебе са поверени на бабите, до момента в който фамилията има неотложна работа. Мариана рядко се отделя от Екатерина, която се радва на извънредно огромно внимание. Каките на бебето оказват помощ в грижите ежедневно, довери щастливото семейство, което харчи на воля парите, изкарани от брадъра.
Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР