Певицата и актриса Нети, която наскоро втрещи цяла България с

...
Певицата и актриса Нети, която наскоро втрещи цяла България с
Коментари Харесай

Лъсна мръсна тайна на Нети

Певицата и актриса Нети, която неотдавна втрещи цяла България с трагичната история на осиновяването си, е имала загадка изпепеляваща връзка с сътрудника си Иван Ласкин. При това аферата им се разиграва в миг, в който тя го играе щастливо омъжена за Дони, а Ласкин е при започване на брака си с Александра Сърчаджиева!

Сензационната и даже леко шокираща вест разгласява в последния си брой "Уикенд ", като не се базира на съответен източник. По свои канали стигнали до информацията, че историята е изцяло достоверна. Нещо повече – поради връзката си с Ласкин, Нети даже е била пред бракоразвод с Дони. Той пък по това време също си имал държанка!



Любовният многоъгълник бил завършен през недалечната 2007 година, а всеки от участниците имал собствен претекст да се включи в играта. Нети и Иван изкарали дружно цели три години – чак до 2010 година - време, през което нито веднъж обществено не показали мощните си усеща. За аферата им знаели само няколко техни сътрудници от Военния спектакъл, само че дипломатично пазели безмълвие. Така историята в оня миг не доближава до жълтите медии.

Връзката им била настойчиво крита, тъй като към този момент всички участници в прочувствения съспенс, били ангажирани. Иван бил при започване на отнонията си с Алекс Сърчаджиева, само че не се чувствал задължен да й бъде правилен, тъй като не бил сигурен, че ще си паснат. Ласкин в началото считал, че любовта им няма да просъществува дълго, защото Алекс била с цели 13 години по-млада от него, което го тормозило. Пътуванията из страната за театрални представления се оказали прелестен заслон за любовните му страсти с Нети.

По това време пеещата актриса била в много обтегнати връзки със брачна половинка си Дони и даже за малко го напуснала. Чувствала се подценена, тъй като той непрекъснато ходел по участия, имал телевизионни изяви и най-много бил ангажиран в качеството си на ръководител на журито в „ Мюзик айдъл” 2. Това бил претекстът й, който я тласнал в обятията на „ неприятното момче” на театъра Иван Ласкин.

Певецът също не бил брачен партньор за образец. Дони хлътва до уши по една от участничките в предаването, което журира – Ана Топалова. Дони толкоз е благополучен с новата си възлюбена, че е на крачка от бракоразвод с Нети. Младата държанка също е удовлетворена от „ улова”, тъй като артиста е музикален продуцент, който може да сбъдне възможна нейна певческа кариера.

Краят на любовната спекулация е през 2010 година Тогава Алекс Сърчаджиева забременява от Ласкин и той взема решение, че би трябвало да бъде правилен на дамата, която ще му роди дете. Постепенно приключва връзката си с Нети, а малко по-късно тя споделя в общественото пространство, че е бременна след 10 години очакване на рожба. Пъвоначало Нети има подозрения, че детето е на Иван Ласкин, а не на Дони. Впоследствие обаче прави ДНК тест, който открива, че рожбата въпреки всичко е от мъжа й.

Ана Топалова също не си губи времето. Тя ражда дете на екранния лекар Генадиев – артиста Димо Алексиев. Двамата се залюбват още в НАТФИЗ, а дъщеричката си Лора, по техни думи, зачеват през едно лято, до момента в който са на морето. Петилетка по-късно се разделят, а Ана се омъжва за известния композитор и пианист Минко Ламбов.

Единствената, която не се включва в игра на изневерите е дъщерята на Пепа Николова. Александра е влюбена с цялото си сърце в Иван, който след гибелта на майка й осмисля целия й живот. Неслучайно ввпоследствие Ласкин горчиво ще се кае, че Алекс е съвсем светица, а той не е оправдал доверието й.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР