Певицата и актриса Бела Торн стана жертва на хакери. Холивудската

...
Певицата и актриса Бела Торн стана жертва на хакери. Холивудската
Коментари Харесай

Бела Торн качи свои голи снимки в интернет, за да се защити от хакери

Певицата и актриса Бела Торн стана жертва на хакери. Холивудската звезда качи свои голи фотоси в Туитър, с цел да се отбрани от хакер, който неведнъж я изнудва.

„ През последните 24 часа ме заплашваха със личните ми голи фотоси “ - споделя Торн.

Бела се е свързала с полицията, само че те са я предизвестили, че няма по какъв начин да предотвратят разпространението на фотосите. Тогава тя е решила да ги разгласява сама, с цел да изпревари хакерът, който по този начин или другояче евентуално би пуснал фотосите й онлайн.

 

— BITCHIMBELLATHORNE (@bellathorne)

„ Това е мое решение. Никой не може да управлява живота ми. “ - написа Бела.
               

A post shared by (@bellathorne) on Apr 27, 2019 at 11:27am PDT

В обществената мрежа тя написа, че се усеща непоносимо от обстоятелството, че някой е съумял да вземе нещо от нея, което е желала да показа единствено с един единствен човек.

Певецът и сътрудник на актрисата – италианецът Бенджамин Масколо, изрази поддръжката си към нея в обществените мрежи.-->

Бела Торн е следващата холивудска звезда, чиито голи фотоси изтичат онлайн. Сред целите на хакерите бяха Кейт Ъптън и Дженифър Лорънс. През 2014г. звездата от „ Игри на глада “ показа сходни на Торн мисли пред сп. " Vanity Fair ": “Това, че съм актриса, не значи, че съм желала да ми навлизат в персоналното пространство. Това е моето тяло, моят избор ”, написа тя.

И още:
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР