Певицата Граймс е толкова алтернативна в нещата, които прави, че

...
Певицата Граймс е толкова алтернативна в нещата, които прави, че
Коментари Харесай

Граймс продава частица от душата си срещу "най-добрата оферта"

Певицата Граймс е толкоз различна в нещата, които прави, че към този момент стартира да става непредвидима.

Докато работи редом върху последния си албум " Miss_Anthrop0cene " и се приготвя за раждането на първото си дете от милиардера Илън Мъск, който кръстиха с многозначителното име X Æ A-12, Граймс е работила по първата си галерия, озаглавена " Разпродажба " (Selling Out).
Илън Мъск и Граймс станаха родители! Бебето е момче и се споделя X Æ A-12 Musk Повече от нетрадиционно име, нали!?
В нея Клер Буше, както е същинското име на канадската певица, безусловно продава парченце от душата си.

Дебютната галерия на Граймс ще бъде показана взаимно от лосанджелиските галерии Gallery Platform (от 28 до 3 юни) и Maccarone (от 28 до 31 август). Експозицията ще включва голям брой рисунки, фотографии и цифрово изкуство, които Граймс е създавала през последното десетилетие.
Илън Мъск и Граймс може да оставят детето им да избере личната си полова еднаквост "Те сами могат да дефинират ориста и идентичността си ", съобщи канадската различна певица
" Виждам се на първо място образен актьор и постоянно ми е било необичайно, че хората ме познават поради музика ", споделя Граймс пред " Блумбърг ".

Все отново арт творбите са " продължение, а не отклоняване от нейната музика ". Самата парченце от душата на Граймс пък съставлява юридически документ, в който се показва, че купувачът има към момента неустановен % от нея.

" Идеята за фантастично изкуство под формата на правни документи ми се коства доста завладяваща ", разяснява Граймс работата с юриста си по специфичното произведение в " Разпродажба ".



Първоначално Граймс не желае никой да купува документа за парченце от душата й, като има намерение да го оцени на 10 млн. $, с цел да направи продажбата (почти) невъзможна.
На Илън Мъск и Граймс въпреки всичко им се наложи да трансформират името X Æ A-12 Промяната бе предстояща, защото щатът Калифорния не разрешава в името да има числа
Въпреки това, вследствие на световната криза, провокирана от COVID-19 рецесията, Граймс взема решение, че слагането на толкоз висока цена за парченце от душата й ще бъде малко прекомерно. Затова в документа като цена е посочено да завоюва " най-хубавата оферта ".
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР