Певицата Гери-Никол си пада по жени, а не по мъже,

...
Певицата Гери-Никол си пада по жени, а не по мъже,
Коментари Харесай

Ново 20! Гери-Никол си падала по жени, но не смее да признае на семейството си

Певицата Гери-Никол си пада по дами, а не по мъже, кълнат се столични клюкари, научи HotArena.

Според тях Яката дупара има увлечение към личния си пол, само че не смее да го признае на фамилията си и употребява връзката си с Благо Георгиев като комфортен заслон. Преди седмица самата тя призна в народен ефир, че в никакъв случай не се е влюбвала и към момента не е срещнала индивида, който да й вдъхне същински усеща. Поводът за изявлението на тийнейджърката бе предизвикването да се превъплъти в предаването „ Като две капки вода “ в облика на английската звезда Адел и да извърши нейна ария за разлъка. Гери показа, че й е мъчно актьорски да пресъздаде парчето, защото в никакъв случай до момента не е претърпяла отчаяние, писа „ Таблоид “.

Според източници на изданието повода за това е, че избира дами . Откакто е в предаването тя първо преспа с фолк артиста Константин, а след това заби Джизъса, а преди дни Галин се подреди за ПР с певицата.

В края на 2017-а варненката предизвика публичното мнение, като се награби с младо момиче. Гери и приятелката й запечатаха целувките си със фотография, която певицата качи в обществената мрежа. Поп певицата за пръв път пробвала с жена преди няколко години. Тя имала връзка с танцьорка от известно заведение, с която се среща и до през днешния ден. Яката дупара се тормозила да признае на родителите си, а те пък се тормозили, че към този момент е на 19, а не излизала изобщо с мъже. Не били във екстаз от 36-годишния футболист, само че най-малко малко стопили опасенията им, че дъщеря им няма мераци към срещуположния пол.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР