Певицата Гери-Никол се отказа да пее на концерта на младежкото

...
Певицата Гери-Никол се отказа да пее на концерта на младежкото
Коментари Харесай

Портних заплашил Гери Никол, че ако пее на Бузлуджа, може да забрави за участие във Варна

Певицата Гери-Никол се отхвърли да пее на концерта на младежкото обединяване на Българска социалистическа партия в Казанлък в петък вечер, оповестиха от „ Позитано “ 20, написа nakratko.bg.

На сцената обаче ще се качат откритието на Х Фактор Дара, Дани Милев и Мариана Попова. Според публикуваните афиши присъединяване е трябваше да вземе и Гери-Никол, която по информация на Българска социалистическа партия е получила хонорара от 3500 лв. за присъединяване.

„ Гери-Никол се отхвърли от присъединяване. Парите за заплатения хонорар ще ни бъдат върнати “, обясниха от „ Позитано “ 20  пред Дневник. В средите на Българска социалистическа партия има подозрения, че отводът е след напън от страна на ГЕРБ.

В обичайния събор на историческата поляна на Бузлуджа в събота на обяд ще свири и пее известният музикант Горан Брегович, на който от „ Позитано “ 20 са платили 10 000 евро за присъединяване.

На събора трябваше да пристигна и министър председателят на Македония Зоран Заев, само че в последния миг отказал.

Коментар по тематиката написа във фейсбук профила си аленият народен представител Александър Симов:

Темата „ Гери-Никол на Бузлуджа “ ми беше надълбоко безинтересна (извинете, но аз съм търпял доста Бузлуджи поред Веселин Маринов), до момента в който не разбрах, че младата певица безусловно е била застрашена от кмета на Варна Иван Портних, че в случай че пее за социалистите може да не помни присъединяване в празника на Морската столица. Съжалявам, само че там, където до неотдавна имаше просто една готина смешка, към този момент има политика. Портнихгейт. Някакъв озверен и провален гербаджийски плутократ си е разрешил да се държи като цензор и да упражнява политически напън върху една певица. Казусът си е злокобен, макар несериозните участници в него.
ОСТАВКА за Портних! Свобода за Гери-Никол.
И съм сериозен като народен представител от патриотите, когато би трябвало с принуда да връща пари за провалена лобистка корекция.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР