Певицата Гери-Никол се отказа да пее на концерта на младежкото

...
Певицата Гери-Никол се отказа да пее на концерта на младежкото
Коментари Харесай

Гери-Никол няма да пее за БСП, Горан Брегович ще участва в концерта на Бузлуджа

Певицата Гери-Никол се отхвърли да пее на концерта на младежкото обединяване на Българска социалистическа партия в Казанлък на следващия ден вечер, оповестиха пред " Дневник " от " Позитано " 20.

В концерта за младежите социалисти ще пеят Дара, Дани Милев и Мариана Попова. Според публикуваните афиши присъединяване е трябвало да вземе и Гери-Никол, която по информация на Българска социалистическа партия е получила хонорара от 3500 лв. за присъединяване.

" Гери-Никол се отхвърли от присъединяване. Парите за заплатеният хонорара ще ни бъдат върнати ", обясниха от " Позитано " 20. В средите на Българска социалистическа партия има подозрения, че отводът е след напън от страна на ГЕРБ.

От екипа на Гери-Никол споделиха пред " Дневник ", че такова присъединяване няма да има.

В обичайния събор на историческата поляна на Бузлуджа в събота на обяд ще свири и пее известният музикант Горан Брегович, на който от " Позитано " 20 са платили 10 000 евро за присъединяване.

Хонорарите на другите трима реализатори в младежкия концерт са сходни с този на Гери-Никол, обясниха от Българска социалистическа партия.

Мотото на събора тази година е " За по-добър живот - нашата идея е България ".
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР