Певицата Гери-Никол отново надмина себе си по скандал. Младата звезда

...
Певицата Гери-Никол отново надмина себе си по скандал. Младата звезда
Коментари Харесай

Гери-Никол и 100 кила удариха върха на скандала! Отново се мятат дупари

Певицата Гери-Никол още веднъж надмина себе си по скандал. Младата звезда едвам прохожда в музикалния бизнес, а към този момент малко нейни колежки могат да изненадат пазара с по-провокативни клипове от нейните, видя HotArena.

Тя показа новият си клип „ Напрао ги умъртвявам “, с присъединяване на 100 кила. Проектът на Гери излиза скоро след премиерата на Галена и двете звезди още веднъж са в битка за по-високобюджетна продукция. Интересен е фактът, че новото видео на варненката е снимано точно от режисьора, който да скоро работеше единствено с Галена - Георги Марков. Марков е приключил работата си чудесно и във видеото се открояват резултати и подиуми присъщи за Ники Минаж и Ариана Гранде.

Проектът, обаче бързо се трансформира в най-скандалния досега. Певицата пее „ Аре, начертай го брат, нали сме ученички " и „ с Килата свивам “, пуши, мята дипломата, която неотдавна получи след завършването си, а „ яката й дупара “ е съвсем във всеки кадър. По време на видеото Гери неведнъж се хвърля на врата на 100 кила и дружно танцуват рисково близки.

Отдавна се приказва за свадите сред 100 кила и Криско, двамата от години не се понасят, а очевидно Гери употребява тъкмо това, с цел да си го върне на Криско. Рапарът самичък сътвори съперничка на Гери-Никол - Тита, а и към този момент не прави песни за варненката. До този миг, обаче качеството на видеата на Гери задобрява, само че никоя ария не съумява да надмине „ Ела и си вземи “ от Криско.

Утре ще им се наложи да бъдат дружно на сцена и даже ще изпълнят общата си ария. Това ще се случи на турнето One Love, което започва на следващия ден с безвъзмезден концерт в Банско. Там Гери ще извърши и за първи път онлайн „ Напрао ги умъртвявам “, като нищо чудно и Килата да се озове на сцената, което не знаем по какъв начин ще бъде признато от Криско.

Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР