Певицата Галена представи дългоочаквания си клип, сниман в Монако, видя

...
Певицата Галена представи дългоочаквания си клип, сниман в Монако, видя
Коментари Харесай

Пръсна! Галена заби конкуренцията със световно съзвездие в новия си клип! Това е най-скъпата продукция за България

Певицата Галена показа дълго чакания си клип, сниман в Монако, видя HotArena.

Както се очакваше продукцията е може би най-скъпата до в този момент в България и по този критерии Галена може да се мери само с Гери-Никол. Певицата, дружно със своя екип - Добромир Киряков, Bashmotion и Мариян Ташев снимаха видеото още в града на филмовия фестивал - Кан, Франция. Този път, обаче френското градче приюти модерно шоуто на дизайнера Филип Плейн.

Именно самото шоу и звездите в него са основни настоящи лица в клипа на певицата. За първи път в България звезди от подобен международен сан вземат участие във видеоклип. Това са най-богатият боксьор в света - Флойд Мейуедър, който се чака в края на годината да играе в най-гледаният мач против Конър МакГрегър. Флойд има положение от над 1 милиард $ и с огромната си пристрастеност към показно благосъстояние е подстрекател на сбирката на Плейн, по която са изрисувани долари. Самите рисунки пък са дело на друга международна звезда - художника Алек Монополи, който също взима присъединяване в клипа. Алек постоянно крие лицето си, в това число и в клипа на Галена. Трета звезда във видеото е " най-известният нарушител в света " - Джереми Мийкс, който стана прочут след кражба, а чарът му завоюва международна популярност и не след дълго той стана модел на Филип Плейн. Самият Плейн, несъмнено също взе участие във видеото, а другарските му връзки с Галена разрешават тя да снима края на клипа си на афтър празненството на модерно шоуто измежду още звезди.

Песента натрупа голям брой гледания и незабавно провокира вълна от мнения. Този път Галена не заложи на музика от Криско, въпреки хип-хоп ритъмът да подведе мнозина, създател на музиката е Даниел Ганев.

Явно българският пазар към този момент става тясна обувка за Галена и тя все по-упорито работи по международни продукции. Освен на музикалния отрасъл, певицата все по-смело гледа към чужбина и със своята фешън линия, която стартира да жъне огромен триумф. Не от дълго време даже брачната половинка на бизнесмена  Кирил Домусчиев избра стилна рокля от Галена.

Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР