Певицата Фърги поднесе извиненията си за спорно изпълнение на американския

...
Певицата Фърги поднесе извиненията си за спорно изпълнение на американския
Коментари Харесай

Фърги за се извини за гавра с химна на САЩ

Певицата Фърги сервира извиненията си за противоречиво осъществяване на американския химн по време на годишния Мач на звездите на Националната баскетболна асоциация (NBA), който се организира тази неделя.

42-годишната изпълнителка излезе на игрището на спортната зала “Стрейпълс Център” в Лос Анджелис с концепцията да показа своя прочит на „ Знаме, обсипано със звезди “. Това обаче несъмнено се трансформира в едно от най-ужасяващите осъществявания на националния химн на сходно спортно събитие и провокира комбинация от хихикания и отвращение освен в залата, само че и по-късно в медийното пространство и интернет, написа.

Причината не се криеше единствено в желанията на Фърги да трансформира националния химн в мудна, секси, блус ария с привкус на Мерилин Монро, само че и в самото и вокално показване, което доста музикални критици и почитатели описаха като “вой на душени котки”, “хорър в музикален формат” или просто “кошмар”.

Ден след измъченото осъществяване, някогашната вокалистка на “Блек айд пийс” сервира обществено извиненията си, признавайки, че “все отново е дала най-хубавото от себе си” да направи нещо друго. “Винаги съм се чувствала горда и поласкана да извършвам националния химн и предходната вечер желаех да направя нещо особено за NBA. Като актьор обичам да поемам опасности, само че очевидно тази интерпретация не уцели верния звук. Обичам тази страна и в действителност дадох най-хубавото от себе си”, написа певицата.



Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР