Певицата Емилия проговори за пръв път за катастрофата, при която

...
Певицата Емилия проговори за пръв път за катастрофата, при която
Коментари Харесай

Вижте първите думи на Емилия след жестоката трагедия

Певицата Емилия проговори за пръв път за злополуката, при която пострадаха тя, годеникът й и синът му

„ Отиде си едно прелестно, възпитано, положително и с голямо сърце дете, което беше оценено и обичано от родителите си, от цялото си семейство, от приятелите си, от учителите си, от любовта на живота си - Деспина. Отиде си едно прелестно дете, което беше признато в най-престижния университет - Boston University, и имаше фантазии за бъдещето си, само че Господ реши друго... ”. Това написа певицата Емилия в профила си във Фейсбук часове след гибелта на сина на годеника й.

19-годишният Феди Башур издъхна в столичната болница „ Света Анна ”, където лекарите се бореха за живота му след тежка злополука. При случая, станал на Автомагистрала „ Тракия ” в четвъртък, пострадаха и самата Емилия и половинката й Жорж Башур.

Феди Башур получи тежка черепно-мозъчна контузия, бе на апаратно дишане и в реанимация с заплаха за живота. Емилия пък е с фрактури на ребрата и ръката, а Жорж Башур – с контузии по лицето.

„ Пътувахме обикновено и умерено, със скорост не повече от 110 км/ч и ненадейно попаднахме на аквапланинг, който провокира тази тежка злополука ”, написа още Емилия.

„ Времето не лекува, само че демонстрира пътя, по който би трябвало да продължим... Трудно е да си СИЛЕН в подобен миг, мъчно е да продължиш в подобен миг, само че би трябвало да го направиш поради всички останали, които обичаш и които те обичат - дължиш им го...и ние ще продължим... Федка, почивай в мир - ние ще продължим живота си, само че не без теб! Ти постоянно ще си с нас, на всички места! ”, споделя поп фолк звездата.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР