Певицата Емилия има травма, но е без опасност за живота,

...
Певицата Емилия има травма, но е без опасност за живота,
Коментари Харесай

Скоростта едва не убила Емилия, синът на Башур с опасност за живота

Певицата Емилия има контузия, само че е без заплаха за живота, по- скоро остава за наблюдаване, оповестиха на конференция от болница "Света Анна ".

"Единият мъж е настанен в Лицево-челюстна хирургия. Обработени са неговите контузии и рани. В извънредно тежко положение е младият мъж. Той е в реанимация с тежка черепно-мозъчна контузия, на апаратно дишане. Няма какво да се оперира. Прогнозата за него е по-скоро песимистична ", обявиха от болничното заведение.

"За да се потвърди мозъчна гибел има логаритъм, споделям, че момчето е с доста тежка черепно-мозъчна контузия, със съществено увреждане на черепа и мозъка ", обясниха още от здравното заведение.

Емилия и годеникът и скоро ще бъдат изписани, няма да има последствия за здравето им.

Попфолкпевицата Емилия и годеникът и Жорж Башур са аварирали на 37-ми километър на автомагистрала "Тракия " в посока Пловдив.

В произшествието не е взел участие различен автомобил, а повода за него е висока скорост. Колата им е навлязла от изсъхнал в влажен сектор и се е получил аквапланинг.

Зад кормилото е бил синът на Башур, оповестява „ Нова телевизия “. 19-годишният юноша е най-тежко потърпевш и е с заплаха за живота. Тримата са настанени в болница "Света Анна ".

Пътниците са мъж и жена, надлежно с гръдна контузия и лицева контузия и са приети в болница в Клиника по хирургия и Клиника по ЛЧХ, допълват публично от лечебното заведение.

Емилия официализира връзката си с Жорж през март тази година, откакто стана ясно, че двамата даже са се сгодили. По неофициална информация, двамата се готвеха и за женитба през това лято.

Емилия имаше дългогодишна връзка с Коко Динев, само че той по този начин и не я води до олтара, въпреки че го подари със наследник и щерка.

През 2004 година тя се венча за предприемача Красимир Георгиев, само че бракът им устоя едвам три години.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР