Певицата Елица Тодорова е решила да си върне на рапъра

...
Певицата Елица Тодорова е решила да си върне на рапъра
Коментари Харесай

Елица разкри гей забежките на Криско в книга и избухна: Съжалявам, че спах с това тарикатче, съсипа кариерата ми!

Певицата Елица Тодорова е решила да си върне на рапъра Криско, задето разкри интимната им спекулация в автобиографията си

Изпълнителката, която преди време нашумя около връзката си с музиканта Стоян Янкулов – Стунджи, написа книга, в която споделя детайлности от персоналния и професионалния си живот. Запознати издават, че тя е посветила цяла глава на връзките си с Криско, пробвайки се да възроди кариерата си на негов тил.

Откакто се раздели със Стунджи, певицата не е вадила шлагер и се е съсредоточила върху други неща. Хора от обкръжението й настояват, че се е отдала на разврат и сменяла мъжете като носни кърпи, само че по този начин и не е съумяла да се задържи с никого.За разлика от някогашната си, Янкулов най-накрая откри щастието с актуалната си половинка Дора Арабаджиева. Освен това той стана дядо - щерка му Стилияна го подари с внуче, тъй че обстановката в персоналния му живот наподобява изцяло подредена.

Навремето музикантът бе бясно влюбен в дуетната си половинка, само че си изпати много от медийния интерес към връзката им. През 2008 година Стунджи предложи брак на Елица в ефира на Българска национална телевизия, само че женитба по този начин и не се състоя. Клюката гласи, че палавата певица неведнъж му слагала рога, а измежду любовниците й бил и рапърът Криско, който по това време занапред пробивал на музикалната сцена.

Изпълнителят на шлагера „ Гледай по какъв начин се прави” и колежката му почнали интимната си спекулация на смешка, само че след това тя крепко хлътнала по него и развалила годежа със Стунджи, който бил гневен от измяната й. Криско обаче не влагал никакви усеща в Елица – той я употребявал като трамплин към огромния триумф и скоро постигнал задачите си. Покрай нея рапърът открил контакти с доста хора в музикалния бизнес и кариерата му потръгнала.

Тогава Криско бил при започване на професионалния си път, до момента в който палавата брюнетка се радвала на голяма популярност поради достиженията си на състезанието „ Евровизия”. В оня миг доста благоприятни условия се разкрили за нея, а младото й гадже по всякакъв начин се възползвало от този факт.

С днешна дата двамата не могат да се гледат и даже не се поздравяват, в случай че инцидентно се засекат някъде.

„ Съжалявам, че съм имала нещо общо с това момче-тарикатче. Криско е един авантаджия, може да мине през трупове, с цел да извърши задачата си”, дава си сметка през днешния ден озлочестената и захвърлена Елица. Тя била наясно и с гей историите на рапъра, който по пътя си към върха минал и през креватите на Миро от „ Каризма” и Любо от „ Те”.

За да отмъсти на рапъра, Тодорова изтипосала пикантни детайлности за връзките им в книгата си, като не пропуснала шанса да оплюе и някогашния си Стунджи.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР