Певицата Елена Паришева разказа за най-голямата трагедия в живота си

...
Певицата Елена Паришева разказа за най-голямата трагедия в живота си
Коментари Харесай

Певицата Елена Паришева разказа за най-голямата трагедия в живота си

Певицата Елена Паришева описа за най-голямата покруса в живота си в предаването " Събуди се " по Нова тв.

" Стана на един 2 август. Аз гледах новините и споделяха по какъв начин морето взема жертви на Илинден. Съобщиха, че и на този ден е станало по този начин. Аз знаех, че имам нещо общо с тази вест. Тогава ми звънна брат ми и ми заяви, че другите ни двама братя са били погълнати от вълните на този ден. Аз към момента нямам доверие, че това е случай. По-големият ми брат Пламен се бореше доста за възвръщане на българския дух и история. Имаше нетърпимост към опиатите. А на събора, на който бяха, е трябвало да бъдат импортирани доста опиати. Те очевидно са попречили...

Точно тогава се сбъдваше най-голямата ми фантазия - бях на огромно турне. Но тогава разбрах, че не е трябвало да отстранявам толкоз време на кариерата си, а на хората, които в действителност са ми значими... ", описа през сълзи изпълнителката на " Първата, последната ". 

Тя описа още за сложния път до основаване на семейство, за половинката си - футболистът Ивелин Попов, за пречките в любовта им, само че и за мощния дух на двамата да останат дружно и с децата си.
 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР