Певицата е сериозно увлечена по езотеричната литература. Тя прекарва голяма

...
Певицата е сериозно увлечена по езотеричната литература. Тя прекарва голяма
Коментари Харесай

Никога Не Бихте Предположили С Какво Се Захвана Фолк Дивата Глория! Вижте Само Кой Е Новият Мъж До Певицата, Съвсем Не Е Случаен!

Певицата е съществено увлечена по езотеричната литература. Тя прекарва огромна част от свободното си време в четенето на такива книги. Напоследък звездата не е изключително дейна с клубни изяви и разполага с задоволително свободно време, което да отдели на новото си занимание.

Глория с интерес научава езотерични трикове и с неспокойствие ги ползва върху себе си и своите най-близки хора. Певицата към този момент се е убедила, че наученото може само да й помогне.

Много скоро тя се е похвали и с първите резултати. Благодарение на наученото от езотеричните книги, певицата съумяла да „ види “ няколко значими събития в живота на околните си, още преди те да се случат.

Всички са изумени от ясновидските качества на звездата.

Голяма част от времето си Глория е посветила на четенето литература, насърчаваща позитивното мислене. Звездата към този момент ползва научените техники върху себе си, с цел да притегли позитивни събития в живота си.

Пайнерката залага и на извършения за положително мислене и е уверена, че резултатът от тях няма да закъснее.

Любимата й книга е „ Тайната “. И макар, че всички към този момент са не запомнили за нея, изпълнителката продължава да я препрочита, написа Хот сцена, базирайки се на „ Уикенд “.

Последните злословия към Глория гласят, че тя има интимна връзка със сръбски мафиот. Според слуховете, тайнственият господин е фамилен, само че обожава певицата и постоянно пътува поради нея до България.
Tags: ОЩЕ КЛЮКИИЗВЕСТНИ ЛИЧНОСТИИНТРИГИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР