Певицата е един от участниците в Маскираният певец зад костюма

...
Певицата е един от участниците в Маскираният певец зад костюма
Коментари Харесай

Отварачката била любовница и на Ники. М! Алисия бясна, че я сравняват с Мара

Певицата е един от участниците в " Маскираният артист " зад костюма на Принцесата. Макар всички феновете да я разпознаха на секундата, то панелистите Гала, Ники Кънчев, Геро и Мария Илиева се вършат на ударени и изрично отхвърлят да назоват нейното име. Вместо това я объркаха с най-големия й зложелател - нейна колежка, с която Ники Михайлов й изневери.

Според огромна част от панелистите в шоуто зад маската ан Принцесата се крие фолкпевицата Мария. Те използваха много ласкави думи за миньончето, което подлуди Алисия. Двете певици по никакъв начин не се обичат и си има основателна причина за тази тяхна злост.

Когато Алисия се хвалеше, че е намерила щастието с Ники Михайлов, се оказа, че той го е търсил и на друго място. Кръшнал на певицата с нейната колежка Мария и то под носа й в Сен Тропе. Нещата сред Ники и Мара се задълбочили и няколко месеца се срещали скрито.

Първо ги хванал някогашният й мъж Митко Андонов и това била повода за тяхната разлъка, а по-късно за изневярата схванала и Алисия. Оттогава двете певици се заобикалят и не таят топли усеща една към друга. Затова на Алисия не й станало прелестно, че я съпоставят с Мария, написа show.blitz.bg
Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР