Певицата Дженифър Лопес пусна поредното селфи от фитнес залата. Няма

...
Певицата Дженифър Лопес пусна поредното селфи от фитнес залата. Няма
Коментари Харесай

Ето го режимът на Дженифър Лопес

Певицата Дженифър Лопес пусна следващото селфи от фитнес залата.

Няма две отзиви - Дженифър Лопес може и да е на 50 година, само че наподобява по-добре от множеството 30-годишни девойки по целия свят. А след едни избрани години да изглеждаш по този метод е доста, доста мъчно. Как реализира това тяло тя? Каналът  " Най-яките мацки "  във vbox7 споделя:

Вероятно никой няма да се изненада, че тя съблюдава прецизен хранителен и състезателен режим, само че него вникнем в дълбочина.

Вода, вода и още вода

Номер едно при Лопес е водата, която е несъмнено гаранция за добра хидратация. " Опитвам се да подкрепям тялото си добре хидратирано и отпочинало след всяка подготовка ", разяснява тя през Harper`s Bazaar. Певицата натъртва на водата и преди подготовка, като по този начин съумява да реализира по-впечатляващи триумфи в залата.
 
Без кофеин и алкохол

Лопес пие кафе, само че без кофеин. Диетологът ѝ е предложил и режим без алкохол, даже и във връзка.

Чиста храна

Певицата се придържа към уравновесено хранене, богато на потребни субстанции, без обработени храни. Почитател е на чисти, био храни, свежи и богати на протеини. Набляга на зелени зеленчуци - броколи, спанак, тиквички. Обича всякакво месо, както и риба. Любимият ѝ източник на въглехидрати е киноата.

Тренировки

Дженифър Лопес тренира всеки ден, като  избира да го прави заран. Тя е извънредно отдадена на фитнеса, като с треньорите си залагат на базови фитнес извършения, които обаче постоянно редуват с кикбокс или комплекси, познати от кросфита.
 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР