Певицата Дивна е взела окончателно решение да сложи край на

...
Певицата Дивна е взела окончателно решение да сложи край на
Коментари Харесай

Дивна слага край на музикалната си кариера

Певицата Дивна е взела дефинитивно решение да постави завършек на музикалната си кариера, написа в. „ Галерия “.

След тежката злополука, която претърпяха тя и моделът Кристин, Дивна изпаднала в меланхолия. Въпреки че към този момент се съвзема от шока, изпълнителката е безапелационна, че няма да се върне на сцената.

21-годишната русенка съвсем не излизала от къщи и считала, че всички я упрекват за случая.

"Постоянно чете отрицателни мнения за себе си в интернет. Разви уплаха и се опасява, че в случай че излезе от вкъщи си, ще бъде нападната от злобари “, описват нейни близки, представени от изданието.



Дивна била уверена, че след злополуката не е останал нито един неин почитател, макар високата известност, която я споходи още на 11 години.

„ Няма да се върна на сцената “, безапелационна била младата певица пред продуцентите си. Плановете на надарената изпълнителка били да се преквалифицира и да се отдаде на учението, което бе оставила на назад във времето около музиката.



„ Аз не я осъждам, аз съм й дала прошка и съм й го споделила. Ние се видяхме, говорихме си тийнейджърски неща — за момчета, за гримове, кой какво е чул, кой кого е видял, клюки… Но просто нещата се трансформират след подобен случай. Тя беше от околните ми приятелки “, описа неотдавна Кристин в изявление.



Моделът през днешния ден се усеща доста по-добре, а единствено преди дни захвърли и патериците. Въпреки това, възобновяване й ще продължи още дълго.

Кристин е съумяла да преодолее и уплахите от автоматизирани порти и коли. Дори неотдавна си направи клипче по какъв начин се вози в колата на своя приятелка… само че към този момент на задната седалка.


Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР