Певицата Дивна е взела окончателно решение да сложи край на

Певицата Дивна е взела окончателно решение да сложи край на ...

Дивна слага край на музикалната си кариера.


Певицата Дивна е взела окончателно решение да сложи край на музикалната си кариера, пише в. „Галерия“.

След тежката катастрофа, която претърпяха тя и моделът Кристин, Дивна изпаднала в депресия. Въпреки че вече се съвзема от шока, изпълнителката е категорична, че няма да се върне на сцената.

21-годишната русенка почти не излизала от къщи и смятала, че всички я обвиняват за инцидента.

"Постоянно чете негативни коментари за себе си в интернет. Разви фобия и се страхува, че ако излезе от дома си, ще бъде нападната от хейтъри“, разказват нейни близки, цитирани от изданието.Дивна била убедена, че след катастрофата не е останал нито един неин фен, въпреки високата популярност, която я споходи още на 11 години.

„Няма да се върна на сцената“, категорична била младата певица пред продуцентите си. Плановете на талантливата изпълнителка били да се преквалифицира и да се отдаде на учението, което бе оставила на заден план покрай музиката.„Аз не я съдя, аз съм й простила и съм й го казала. Ние се видяхме, говорихме си тийнейджърски неща — за момчета, за гримове, кой какво е чул, кой кого е видял, клюки… Но просто нещата се променят след такъв инцидент. Тя беше от близките ми приятелки“, разказа наскоро Кристин в интервю.Моделът днес се чувства много по-добре, а само преди дни захвърли и патериците. Въпреки това, възстановяването й ще продължи още дълго.

Кристин е успяла да преодолее и фобиите от автоматични врати и автомобили. Дори наскоро си направи клипче как се вози в колата на своя приятелка… но вече на задната седалка.Източник: fakti.bg