Певицата Деси Слава няма да успее да пристигне в САЩ

...
Певицата Деси Слава няма да успее да пристигне в САЩ
Коментари Харесай

Деси Слава в неприятна ситуация

 Певицата Деси Слава няма да успее да дойде в Съединени американски щати за началото на турнето си поради възбрана от управляващите. Това заяви самата тя в мрежата.

" Скъпи фенове и другари зад Океана, с огромно страдание ви оповестявам, че през днешния ден не съумях да се кача на самолета за Америка. Преди години имах възбрана за влизане в Съединени американски щати, която посредством юрист бе отстранена през 2016.

Оказва се, обаче, че има промени за тъкмо този вид възбрана и политика на State department и всякога, когато желая да пътувам за Америка, би трябвало да желая special waiver, макар утвърдена работна петиция и позитивно минато изявление за работна виза!

В момента чакам да получа специфичното позволение и ви убеждавам, че потеглям с първия полет за съответния град, за който съумея! Ако някой от концертите ми бъде пропуснат, с моята организаторка Петя Романова ще създадем всичко допустимо да преразгледаме за нови дати, с цел да не останете разочаровани! Искрено се оправдавам и скърбя за неудобството! Моля ви за схващане ", пише Деси в формалната си страница във Facebook.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР