Певицата Деси Добрева призна, че се появила гола в заведение,

...
Певицата Деси Добрева призна, че се появила гола в заведение,
Коментари Харесай

Деси Добрева отишла гола на ресторант

Певицата Деси Добрева призна, че се появила гола в заведение, като от горната страна имала единствено един шлифер, написа " Блиц ". Идеята на изпълнителката била да впечатли обичания си по това време, само че не предполагала, че и той ѝ е спретнал изненада.

" Излязох единствено по шлифер, а изпод дибидюс - и отидох на посетители на любовта. Лошото е, че не отидох на посетители, а индивидът беше подготвил вечеря в ресторант. И аз от самото начало стоях с шлифера, а той искаше да го съблече ", споделя Добрева.

Заради неловката обстановка не посмяла да разкрие на колегата си, че е влезнала без облекла в ресторанта, опасявайки се да не скапе неговата визия за красива вечер, въпреки нейната да била изцяло разрушена.

Деси твърди, че се усеща ужасно в голото си тяло и по тази причина не желала да залага на еротична дантела, бижута и други аксесоари.

„ Човек би трябвало да се харесва подобен какъвто е. Има дами, които се тормозят от остаряването. Аз считам, че остаряването върви с насъбрания опит “, добавя певицата. В момента тя поддържа форма с дълго тичане.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР