Певицата Бритни Спиърс получи право да си избере адвокат, който

...
Певицата Бритни Спиърс получи право да си избере адвокат, който
Коментари Харесай

Малка победа за Бритни Спиърс

Певицата Бритни Спиърс получи право да си избере юрист, който да ѝ помогне за унищожаване на попечителството, предадоха международните осведомителни организации.

Това се дефинира като дребна победа на поп звездата.

На следващото съвещание през сълзи тя изиска от съда татко ѝ Джейми Спиърс да бъде неотложно отхвърлен от ръководството на нейните бизнес каузи. Бритни Спиърс взе участие посредством телефонна връзка.

Бащата на певицата бе избран от съда за неин настойник през 2008 година поради сериозните психологични проблеми, които Бритни Спиърс имаше. В момента той е единственият човек, който може да се разпорежда с финансите на певицата. Смята се, че те са към 60 милиона щатски $.

" Позволявате на татко ми да разрушава живота ми ", съобщи певицата пред съдията Бренда Пени. " Трябва да отстраня татко си и да го обвиня в корист с попечителството ". Бритни Спиърс приказва 10 минути, като съобщи също, че постоянно " извънредно доста се е страхувала " от родителя си.

Певицата показа също, че ѝ е омръзнало от многочислените оценки на психологичното ѝ здраве през миналите 13 години и изиска да бъде комплициран завършек на попечителството, написа DarikNews.

" Не съм съвършен човек... само че тяхната цел е да ме накарат да се усещам луда ", счита Спиърс. Подробности за здравословните ѝ проблеми до момента не са оповестявани обществено.

Съдията Пени утвърди някогашния федерален прокурор Матю Роузънгарт да съставлява певицата, откакто досегашният ѝ назначен от съда юрист се отдръпна.
Роузънгарт, който е защитавал ползите на холувудски звезди като Шон Пен и Стивън Спилбърг, разгласи, че задачата е да се постави завършек на попечителството на Бритни Спиърс. Той прикани татко ѝ неотложно да се отдръпна от ролята си на настойник.

Певицата изрази удовлетворение от новия си бранител.

Адвокатът на Джейми Спиърс пък разгласи, че доста от недоволствата на дъщерята са несъстоятелни.

Пред правосъдната зала в Лос Анджелис почитатели на Бритни Спиърс крещяха " Свобода за Бритни ".

Следващото съвещание по делото за попечителството е планувано за 29 септември.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР