Певицата Бритни Спиърс обяви, че няма да се качи на

...
Певицата Бритни Спиърс обяви, че няма да се качи на
Коментари Харесай

Бритни Спиърс с ултиматум: Няма да пея на сцена, докато...

Певицата Бритни Спиърс разгласи, че няма да се качи на сцената още веднъж, до момента в който татко ѝ управлява кариерата ѝ като неин настойник, заяви Военновъздушни сили, като цитира пост на поп звездата в профила ѝ в Инстаграм.

През 2008 година американски съд сложи изпълнителката под настойничество поради нестабилното ѝ психологично здраве и проблеми с опиатите. За неин главен настойник бе избран татко ѝ Джейми Спиърс, който управлява кариерата, финансите ѝ и даже огромна част от персоналния ѝ живот.

Последната театрална изява на Бритни Спиърс беше в края на 2018 година

" Няма да се изявявам на подиуми, до момента в който татко ми се занимава с това какво обличам, споделям, върша или мисля ", гласи постът Спиърс в обществената мрежа. Тя твърди, че избира да споделя видеоклипове от хола си, вместо от сцената в Лас Вегас.

" Попечителството умъртви фантазиите ми... Така че всичко, което имам, е вяра ", написа още певицата.

Поп звездата предприе правосъдни дейности, с цел да си върне независимостта, напомня Българска телеграфна агенция. В началото на този месец съд в Лос Анджелис отхвърли да удовлетвори настояването на русокоската родителят ѝ да бъде отхвърлен като настойник на нейните финанси.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР