Певицата Бритни Спиърс каза на феновете си, че не може

...
Певицата Бритни Спиърс каза на феновете си, че не може
Коментари Харесай

“Вече не можех да понасям болката“: Бритни Спиърс била шокирана от поискания развод

Певицата Бритни Спиърс сподели на почитателите си, че " не може да понася повече болката ", само че ще остане мощна пред компликациите, откакто брачният партньор й Сам Асгари подаде молба за бракоразвод, съобщи Българска телеграфна агенция, базирайки се наДПА.

От подадените документи в съд в Лос Анджелис по-рано тази седмица излиза наяве, че двамата имат " непреодолими разлики ", както и че съпрузите са се разделили преди към три седмици.

В събота поп звездата обществено приказва за разрива в фамилията за първи път в дълга обява в профила си в Инстаграм, прикачена към видео, в което тя танцува.

" Както всички знаят, …, към този момент не сме дружно... Шест години са доста време да бъдеш с някого, тъй че съм малко шокирана... Обаче не съм тук да обясня за какво... ", написа 41-годишната певица. " Но, почтено казано, към този момент не можех да претърпявам болката... Получавам толкоз доста известия от другари, които разтапят сърцето ми и благодаря ".

В документите за бракоразвод се показва, че 29-годишният Асгари има намерение да получи финансова поддръжка от Спиърс и тя да заплати на неговите юристи, отбелязва ДПА.

Стойността на активите на певицата и на модела, както и на тези, които двамата имат взаимно, към момента не е избрана.

Бритни Спиърс и Сам Асгари се ожениха в дома на изпълнителката в Калифорния на 9 юни 2022 година в наличието на плеяда от звезди, измежду които Селена Гомес, Дрю Баримор, Парис Хилтън и Мадона. Сватбата се смяташе за крайъгълен камък в новия живот на певицата след края на правосъдно наложеното попечителството поради нестабилното й психологично положение. То продължи повече от 13 години.

Поп звездата се срещна и стартира да се среща с Асгари, модел и артист, по време на фотосите на видеоклипа към песента " Slumber Party " през 2016 година

Сред аргументите, заради които Спиърс изиска от съда да приключи настойничество, беше желанието й да се омъжи. Това е трети брак за изпълнителката, която е майка на две момчета, и първи за Асгари.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР