Певицата Бионсе ще бъде почетена с хуманитарен приз на предстоящите

...
Певицата Бионсе ще бъде почетена с хуманитарен приз на предстоящите
Коментари Харесай

Певицата Бионсе ще бъде почетена с хуманитарен приз

Певицата Бионсе ще бъде почетена с филантропичен приз на идните награди БЕТ (Блек Ентъртейнмънт Телевижън), заяви Контактмюзик, представена от Българска телеграфна агенция.

Отличието е самопризнание за филантропската активност на суперзвездата.

Бионсе ще бъде почетена главно за самодейността й БиГуд, посредством която набира средства за разнообразни дела, включително в поддръжка на млади дами, искащи да учат в лицей. В съдействие с УНИЦЕФ певицата учреди програмата БиГуд Фор Бурунди, целяща да обезпечи достъп до чиста вода и канализация в дребната африканска страна.

Тази година Бионсе стартира самодейност, чиято цел е да окуражи цветнокожи поданици на Хюстън да се тестват за ковид. На фона на митингите след гибелта на чернокожия Джордж Флойд, който стана жертва на полицейско принуждение, изпълнителката оповести основаването на фонд за подкрепяне на афроамериканци с дребен бизнес.

Бионсе издаде изненадващо нова ария

Наградите БЕТ ще бъдат излъчени онлайн на 28 юни в мрежите на Виаком Си Би Ес Ар. Шоуто, което ще бъде виртуално честване поради коронавирусната пандемия, ще бъде излъчено също по БЕТ и БЕТ Ейч И Ар.

С най-вече номинации за премиите, които означават своята 20-годишнина, е Дрейк. Канадският рапър ще се съревновава за оценките в шест категории. С по пет номинации следват рапърите Меган дъ Стелиън и Роди Рич.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР