Певицата Бионсе оспорва иск на американската данъчна служба, според който

...
Певицата Бионсе оспорва иск на американската данъчна служба, според който
Коментари Харесай

Бионсе дължи 2, 7 млн. долара данъци. Оспорва ги

Певицата Бионсе оспорва иск на американската данъчна работа, съгласно който дължи 2,7 милиона щатски $ за 2018 г и 2019 година, заяви ДПА, базирайки се на сп. „ Пийпъл “.

Звездата, която е на 41 години, е подала несъгласие в службата при започване на месеца, като също е поискала правосъдно произвеждане в Лос Анджелис.

Първоначално Службата за вътрешни доходи е изпратила на Бионсе уведомление, че дължи 805 850 $ за 2018 година и 1 442 747 за 2019 година, като също така има лихви и санкции общо за 449 719,40 $ за двегодишния интервал.

Правният екип на Бионсе оспорва минимум 868 766 от общата сума с довода, че Бионсе е дарила такива средства за щедрост през 2018 година Във възражението се споделя, че даже и да не е изплатила всичките си налози, е „ работила рационално и добросъвестно “ и сумата не би трябвало да се изисква от нея.

Бионсе е подкрепяла доста благотворителни организации. Тя основава своя лична фондация BeyGOOD през 2013 година, която има стратегия за битка с икономическите разлики, даване на благоприятни условия за обучение и поощряване на предприемачеството. Други благотворителни дела, скъпи на Бионсе, са промяна на наказателното правораздаване, помощ при естествени бедствия, поддръжка на бездомните, при безработица и за равни благоприятни условия за обучение.

За още забавни вести, изявленията, разбори и мнения харесайте!
Източник: debati.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР