Певицата Били Айлиш прекъсна концерта си в Лондон. Изпълнителката се

...
Певицата Били Айлиш прекъсна концерта си в Лондон. Изпълнителката се
Коментари Харесай

Били Айлиш прекъсна концерта заради безопасността на феновете

Певицата Били Айлиш прекъсна концерта си в Лондон. Изпълнителката се тормози за здравето на почитателите си, поради горещината в зала " О2 Арена ", където беше изявата й в събота вечер, заяви BBC. " Добре ли сте всички? ", попита тя. " Имаше припаднали и ги изнесоха. Горещо е, знам ".

След като почитателите дадоха отговор, че са " смазани ", тя спря музиката, до момента в който напрежението се успокои. " Отстъпете крачка обратно, дайте на всички малко пространство ", прикани Били Айлиш. Преди това Били Айлиш помоли екипа, отговарящ за сигурността в лондонската " O2 Арена ", да раздаде вода на публиката. Не за първи път прекъсва собствен концерт, с цел да ревизира по какъв начин са почитателите.
 Шолц в София: Струват си всички старания да реализираме резултат 11 юни 2022 | " Република Севрена Македония би трябвало да има сигурна европейска вероятност. Подкрепям това, че РСМ би трябвало...
През февруари тя прекъсна шоу от турнето си Happier Than Ever в Атланта, откакто видя, че човек в публиката изпитва усложнения с дишането. Певицата отхвърли да продължи, до момента в който не му беше оказана помощ. В " Медисън скеър гардън " в Ню Йорк, се обърна към хората с думите: " Ако желаете да седнете, имате разрешение… Седнете, поемете си мирис ".

Концертът в събота беше втория от общо шест, планувани в в зала " O2 Арена ". ще е измежду хедлайнерите на фестивала в Гластънбъри, който ще се организира от 22 до 26 юни. Атмосферата на шоуто в Лондон беше нажежена през цялото време, а екзалтираните почитатели постоянно заглушаваха осъществяванията на певицата, отбелязва BBC.

Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР