Певицата Белослава обича да се хвали с 20-годишния си щастлив

...
Певицата Белослава обича да се хвали с 20-годишния си щастлив
Коментари Харесай

Белослава залюби ром, братовчед е на Илиян Тупалката! Съпругът й Евгени е потресен и иска раздяла

Певицата Белослава обича да се хвали с 20-годишния си благополучен брак, но наподобява, че краят на безоблачния й фамилен живот е близо. Запознати издават, че неотдавна брачният партньор на надарената певица Евгени Йонов направил сериозен проблем поради увлечението й по музиканта Живко Петров, с който са сътрудници от доста време. Публична загадка в музикалните среди е, че двамата са оплетени в сантиментална спекулация. Досега мъжът на изпълнителката си затварял очите за похожденията й, но чашата на търпението му към този момент преляла и по думите му връщане обратно нямало, писа „ Уикенд “. В началото връзките на Белослава и надарения пианист Живко Петров, който е любим и на безконечната Лили Иванова, били единствено професионални, само че около взаимната им работа и участия из страната, двамата се сближили повече от допустимото. В музикалните среди се шушука, чеинтимната им спекулация датира от няколко години и брачна половинка Евгени от дълго време подозирал за нея, само че предпочитал да си затваря очите, защото през годините и той имал своите забежки.

В последно време обаче Белослава изглеждала все по-хлътнала по музиканта, неглижирала брачна половинка си и най-после нервите на Йонов не издържали. Той декларирал на жена си, че се усеща като простак и избира да се разделят, вместо да става за смях преди всички. Голяма част от общите им познати знаели за увлечението на певицата, която даже не се стараела да се крие, а това най-вече наранило Евгени. Той бил безапелационен, че разлъката е неизбежна, само че към този момент към момента не мислел за формален бракоразвод, тъй като не му се занимавало с каузи и съдилища. „ Да прави каквото желае! Омръзна ми от нея!”, споделил художникът пред свои близки. Белослава пък единствено това чакала и без никакъв срам се хвърлила право в обятията на музиканта.

За родения във Велико Търново пианист се знае, че е от ромски генезис и въпреки че не го крие, той не обича да приказва за това. Не желае да разяснява и роднинската си връзка с фолк певецаИлиан Тупалката – двамата са братовчеди и изпълнителят на „ Пайнер” доста се гордее с този факт, до момента в който Живко в никакъв случай не е споменавал за него.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР