Певицата Аврил Лавин победи суперзвездата Бионсе в нещо, но едва

...
Певицата Аврил Лавин победи суперзвездата Бионсе в нещо, но едва
Коментари Харесай

Внимавайте, когато търсите имената им в интернет

Певицата Аврил Лавин победи суперзвездата Бионсе в нещо, само че надали ще бъде удовлетворена от триумфа си - тогавашната принцеса на поп-пънка беше оповестена за най-опасната звезда в интернет, съобщи Асошиейтед прес.

Вижте Топ 10 на най-опасните звезди в интернет в галерията тук

Лавин е отпред в листата със звезди, направен от антивирусната компания McAfee (Макафий), търсенето на информация за които крие опасности за потребителите от вируси или злотворен програмен продукт.

Вероятността потребителят да попадне на страница в мрежата, криеща евентуални закани, до момента в който търси информация за Аврил Лавин , е 14,5 %.

Проучване разкри петте най-често срещани измами във Фейсбук

Изпълнителката не е издавала нов албум от 2013 година През същата година Лавин беше на второ място измежду звездите, търсенето на информация за които може да навлече неприятности на интернет потребителите.

Аврил Лавин е първата музикална звезда от женски пол, оглавила листата. Миналата година за най-опасна звезда в интернет беше оповестена комедийната актриса Ейми Шумър .

Ейми Шумър разгорещи Instagram и влезе в ранглиста Forbes (СНИМКИ)
 Ейми Шумър Gulliver/Getty Images
През 2015 година първи беше холандският диджей Армин ван Бюрен .

На второ място в листата с рискови звезди за 2017 година е артистът Бруно Марс , следван от певицата Карли Рей Джепсън . В челната десетка попадат още Зейн Малик , Селин Дион , Калвин Харис , Джъстин Бийбър , Шон " Диди " Кумс , Кейти Пери и Бионсе .

Целта на съставителите на листата е да насочат вниманието на интернет потребителите към заплахата от кликането върху подозрителни линкове. За съставянето му от компания McAfee са употребявали личен рейтинг на уеб сайтове и търсения в Гугъл , Bing и Yahoo . По тематиката Класираха най-влиятелните персони от шоубизнеса
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР