Певицата Ариана Гранде отпразнува 27-ия си рожден ден с тематично

...
Певицата Ариана Гранде отпразнува 27-ия си рожден ден с тематично
Коментари Харесай

Ариана Гранде с хорър парти за рождения си ден

Певицата Ариана Гранде отпразнува 27-ия си рожден ден с тематично празненство по хорър кино лентата "Мидсомар ", заяви електронното издание "Контактмюзик ", представено от Българска телеграфна агенция.

Авторката на шлагера "7 Rings ", която е родена на 26 юни, чествала вкъщи и се издокарала като Дани - героинята на Флорънс Пю от кино лентата на ужасите от 2019 година

Лизо и Ариана Гранде възпяха силата и независимостта на дамата в нова ария

Гримьорът на певицата Майкъл Антъни ѝ оказал помощ за визията, запечатана на фрагменти, публикувани в обществените мрежи. Заобиколена от цветя, Ариана е с красива цветна корона и е с изрисувани венчелистчета по клепачите над пърхащи изкуствени мигли.

Неотдавна певицата заяви публично в Инстаграм за връзката си с Далтън Гомес, брокер на недвижими парцели. Двамата са дружно от януари. Приятелят на певицата се появява във видеото на парчето ѝ с Джъстин Бийбър "Stuck With U ".

Певицата прекарва карантината поради пандемията от новия ковид с Далтън. Близки до звездата разкриват, че тя е доста щастлива с новото си гадже.

"Ариана си стои у дома с другари. Тя се отнася доста съществено към спазването на обществена отдалеченост и дни наред прекарва само с една подбрана група хора ", твърди източник, осведомен с всекидневието на Гранде.

Ariana Grande is a true goddess pic.twitter.com/zuBFa1IAXF
— Ariana Grande Update (@ArianatorFallen) June 27, 2020
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР