Певицата Алисия съвсем изчезна от публичното пространство, след като гаджето

...
Певицата Алисия съвсем изчезна от публичното пространство, след като гаджето
Коментари Харесай

Алисия е съсипана след като Бирмата духна от България

Певицата Алисия напълно изчезна от общественото пространство, откакто гаджето й Малката Бирма избяга от България.

Близки до изпълнителката разкриват, че тя е налегната от тежка тъга и няма визия по какъв начин ще се развие животът й насетне. В обществените мрежи Алисия пуска фотоси доста рядко, до момента в който преди практиката да се снима бе всекидневие, сподели инспекция на България Днес.

Певицата постоянно говорела пред свои приятелки какъв брой добре са си живели с Бирмата и какъв брой доста й липсва той. Алисия съжалявала, че двамата не са прекарвали още повече време дружно, и се надявала, че обичаният й ще се появи и ще се окаже почтен или ще откри метод да я викне при себе си в чужбина.

Според нейни близки Алисия към този момент е давала показания в полицията какви са били връзките й с Малката Бирма. Самата певица пък имала съмнения, че е следена, а домът й е под наблюдаване, дали търсеният предприемач няма да се опита да се свърже с нея.

Жорко Бирмата духна зад граница, откакто управляващите взеха под прицел цялата пернишка милионерска фамилия Станоеви. Георги, брат му Антон и татко им Евлоги са упрекнати, че стоят зад четири заводи, в които в продължение на години са се произвеждали противозаконни цигари.

Единствено по-големият наследник Антон Станоев непринудено се съобщи на спецпрокуратурата, откакто разбра, че е разгласен с алена бюлетина от Интерпол. Вече над два месеца от Малката Бирма и баща му ни новина, ни кост. Други 6 индивида също са упрекнати паралелно с тях за присъединяване в незаконна група.

Според спецченгетата Бирмите стоят зад 4 огромни заводи, в които се свиват цигарите - в Тутракан, Дупница, Горна Оряховица и плевенското село Ясен. Икономическата полиция е пресметнала, че от въпросните незаконни фабрики семейство Бирми са печелили към 10 милиона лв. месечно и по този метод ощетявали бюджета на страната.

В края на август, когато се организира една от акциите, униформените иззеха 42 тона тютюн и над 50 хиляди кутии цигари без бандерол.

Ася Дойчева, както е същинското име на чалга певицата, и Жорко Бирмата живееха дружно в голямото имение на пернишкия предприемач в полите на София. В баровската къща до скоро живееше и дребният Валерко, който е наследник на футболиста Валери Божинов.

Според съседи през днешния ден голямата къща е пуста и там към този момент не се вясва никой. Не се знае дали Алисия и детето още я населяват. Според нейни приятелки от фолксредите още преди акцията против семейството певицата се е прибрала в жилището си в столичния квартал Изток.

Преди години това беше фамилният й апартамент с Валери Божинов, само че откакто футболистът я остави поради Николета Лозанова, Алисия остана в него единствено със сина им.

Близки до певицата издават още, че изпълнителката на Карамел фрапантно е понижила излизанията с приятелки и щастливите пътувания по почивки по света и у нас. Алисия нямала никакво желание и предпочитание да се радостни, до момента в който обичаният й Георги е в неопределеност и намесен в куп проблеми с полицията и прокуратурата.

"Ходи да пее по планувани участия и влага цялото си усърдие да наподобява радостна, само че в реалност нещата стоят по различен метод ", разясняват я върли почитатели. Злобари и интриганти пък загатват, че Алисия няма избор и би трябвало да печели от участия, с цел да поддържа високия си стандарт на живот, на който бе привикнала и разглезила около Бирмите.

Двамата с Жорко нямат брак и не се знае до каква степен е обезпечена сега Алисия от него финансово. Други шушукат под сурдинка, че майката на Георги - небезизвестната бизнес дама Лидка Скалата доста оказва помощ на Алисия както морално, по този начин и финансово.

Щедрата родителка се раздаваше още когато Жорко бе гадже с колежката на Алисия - Преслава. Мама Лидка е известна с великодушното си сърце и постоянно е обсипвала с дарове и първокласни придобивки кандидат-снахите си.

"Беше ясно, че стандартът, който си разрешават, къщите, именията, ултраскъпите коли, цялото това благоденствие и лукс, в което тънеха, има мръсен генезис ", съскат завистници по адрес на пернишката милионерска фамилия.

Наскоро в нощна София плъзна и слух, че Малката Бирма се укрива в Гърция. Затова няма никакви съответни доказателства. Предположенията идват от обстоятелството, че Жорко непрестанно пътувал до там, а нищо чудно да разполага и със личен гръцки парцел.

За певицата Алисия това е следващата любовна случка, която по този начин и не стига до благополучен свършек. "Никога не са ми предложили брак. Така се е случило, че с мъжете в моя живот не сме стигали до тази стъпка. Но не се усещам нещастна поради това ", призна преди време Алисия.

След несполучливата й връзка с Валери тя се хвърли в обятията на сътрудника му Ники Михайлов. Сянката на силиконката Николета още веднъж се появи и в тази връзка на певицата. Алисия се раздели преди две години с вратаря, а той заживя с НиЛо.

Именно плеймейтката разкри обществено и аферата на изпълнителката с Жоро Бирмата. Като водеща по това време на предаването Папараци Николета сподели фрагменти по какъв начин двамата се прибират от отмора в Тайланд.

"Радвам се за нея, че най-сетне откри човек, който да я обича същински ", пожела й тогава Николета. Уви, Алисия още веднъж се оказа сама и даже няма визия дали и по кое време ще се види още веднъж с Бирмата.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР