Певицата Алекс Раева призна, че дебютът ѝ в майчинството е

...
Певицата Алекс Раева призна, че дебютът ѝ в майчинството е
Коментари Харесай

Алекс Раева призна най-големия си страх

Певицата Алекс Раева призна, че дебютът ѝ в майчинството е бил изпълнен главно със боязън да не нарани дъщеричката си Лия. Бебето към този момент е на пет месеца, а някогашната вокалистка на „ Ку-ку бенд “ следва напълно потребностите му – кърми и гушка, когато мъникът пожелае. „ Когато си на 39 години, си малко изплашен, аз дори се притеснявах да не я счупя. Баща ѝ има опит с две деца, той ме успокоява. Тя си ляга в 20.30 и става в 9 сутринта, не знам с какво съм го заслужила. “, показа пред bTV Раева.

Hotnews.bg напомня, че мъжа до Алекс е чиновникът от комисията за отбрана на потребителите Любомир Палаханов. Благоевградчанинът не можа да стане общински консултант в родното си място, само че интензивно се интересува от проблемите му. Той има 12-годишна щерка и наследник от първата си жена Ваня, която към момента живее в Благоевград. Алекс и Любомир пък са в София. Бившата водеща не се дефинира като строга майка, каквато била нейната родителка и по тази причина се надява двете с Лия да бъдат по-отворени във връзката си.

„ Детето би трябвало да може да пристигна и да каже какво желае, да споделя с родителите си”, изясни тя. Затова и не държи бебето на непоколебим режим с лягане и хранене по часовник, а се е оставила Лия да я води. Много разчита на препоръките на таткото за развъждането на дребната, а той оказва помощ по всякакъв начин в грижите за бебето. Затова Раева към този момент самоуверено се връща към сцената, като й следва концерт на 8 февруари в "Зала 3 " на НДК, а след това и присъединяване в новото шоу на Мария Игнатова.

Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР