Певицата Алекс Раева не крие, че е посветила не една

...
Певицата Алекс Раева не крие, че е посветила не една
Коментари Харесай

Алекс Раева отново влюбена

Певицата Алекс Раева не крие, че е посветила не една и две песни на огромната си обич - диджей Дончо, само че сега има друга обич, която я въодушевява. Тези дни изпълнителката и водеща в "Х-Фактор " издаде албума си "My ". "Много песни са отдадени на него. Такова е положението на всеки човек, когато се разделя с обичан. Това са разнообразни страсти, възприятие на гняв, на обвинявания към себе си, към другия, на амнистия, на изчистване. Целият албум е физиотерапия за мен. Направих го след тежка разлъка и е дълго чакан разкош за нас и мен.

В изявление за в. "България през днешния ден " певицата изясни също, че раздялата с музиканта в никакъв случай не е била заради някаква съдбовна причина - невярност или просто си е отишла любовта. "Ние се разделихме, обичайки, което беше мъчно, преживяхме го тежко. Може би не сме били един за различен. Останахме другари, доста сме си скъпи като препоръки, имаме и невероятна химия на сцената. Обикновено при разлъка постоянно единият е обиден - при нас това го нямаше ", споделя Алекс.

Раева признава, че сега до нея има обичан, само че той няма нищо общо с шоубизнеса. "Човекът до мен няма общо с моята специалност. Чувството е прелестно да го изживееш. Обикновено човек става по-предпазлив с годините, само че любовта не пита. Важно е да можеш да изживееш същинските моменти, когато ти се дават, да не се пазиш от тях. След Дончо не допусках любовта да ме допре. Това са едни бариери, които самият ти не виждаш. С новата обич се срещнах на лодка в морето, на която аз не желаех да вървя. Наистина бях изтощена, само че в последна сметка отидох и резултатът е налице ", споделя още поп дивата.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР