Певицата Адел заплаши феновете си, че ще ги убие“, ако

...
Певицата Адел заплаши феновете си, че ще ги убие“, ако
Коментари Харесай

Адел: Ако някой се осмели да хвърли нещо по мен, ще го убия

Певицата Адел заплаши почитателите си, че ще ги " убие “, в случай че си разрешат да хвърлят неща по нея по време на концерт.

Предупреждението й пристигна откакто през последните седмици няколко музикални звезди бяха нападнати по време на свои осъществявания, като най-вече бяха замеряни с всякакви предмети.

Британската певица беше снимана да държи револвер в тениска, до момента в който приказва пред публиката в Caesars Palace, където извършва резиденцията си в Лас Вегас Weekends With Adele.

" Ако някой се осмели да хвърли нещо по мен, ще го убия. Само посмейте “, заплаши изпълнителката. Миналата седмица Пинк прекъсна зрелище в Лондон, поради обърне към почитател, който хвърли торба с праха на майка им на сцената. Американската кънтри-поп певица Келси Балерини беше ударена в лицето от предмет по време на зрелище в Айдахо.

Миналия месец поп певицата Биби Рикса беше ударена в лицето от телефон, хвърлен от член на публиката на концерт в Ню Йорк, като получи и тежка контузия. По-късно 27-годишен мъж е арестуван и упрекнат в нахлуване.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР