Певицата Адел се пошегува с драстичното си отслабване, пя и

...
Певицата Адел се пошегува с драстичното си отслабване, пя и
Коментари Харесай

Забавна, красива и талантлива: Адел с първа поява пред публика след 3-годишна пауза

Певицата Адел се пошегува с фрапантното си намаляване, пя и се превъплъти в фантом по време на дебюта си като водеща на телевизионното шоу „ На живо в събота вечер “ по NBC , заяви dariknews.bg.

Въпреки упованията на феновете си, че ще показа нов албум или ще разгласи датата на излизането му в предаването, 32-годишната Адел не го стори. Преди дни тя написа и в Инстаграм, че в предаването ще се концентрира напълно върху ролята си на водеща.

A post shared by (@nbcsnl) on Oct 25, 2020 at 7:59am PDT

Адел не е издавала албум от пет години, а предходната ѝ поява по американска телевизия беше преди три години, на церемонията за премиите „ Грами “ през 2017 година Възходът на кариерата ѝ в Съединени американски щати стартира преди дванадесет години точно след гостуването ѝ в „ На живо в събота вечер “.

„ Знам, че наподобявам много по-различно спрямо последния път, когато сте ме виждали. само че в действителност повода са рестриктивните мерки поради COVID-19. Трябваше да пътувам и се наложи да взема единствено половината от себе си и това е половината, която избрах да доведа “, пошегува се певицата, когато се появи в студиото.

A post shared by (@nbcsnl) on Oct 24, 2020 at 9:57pm PDT

Адел призна, че била доста уплашена по едно и също време да води шоуто и да пее, само че въпреки всичко запя по време на един от скечовете. В различен пък влезе в облика на фантом, а по-късно се превъплъти и в англичанка, скрито пристрастена към книги за оцветяване, която пита гадателка какво бъдеще я чака. „ Не виждам концерти през 2020 година Само оцветяване “ , пророкува ѝ гадателката, изпълнена от комедийната актриса Кейт Маккинън.

A post shared by (@nbcsnl) on Oct 24, 2020 at 9:14pm PDT

По време на деветдесетминутното шоу посетител на Адел бе певицата, известна с псевдонима Her.
 Най-страхотните мисли на Адел  Най-страхотните мисли на Адел  Най-страхотните мисли на Адел  Най-страхотните мисли на Адел
Адел посвети епизода на шоуто на всички хора, които са на първа линия в битката против пандемията от ковид , а част от тях бяха поканени да бъдат посетители в студиото в Ню Йорк при съблюдаване на обществена отдалеченост.

A post shared by (@nbcsnl) on Oct 25, 2020 at 9:41am PDT
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР